Over de serie ‘Victor’

De serie ‘Victor’ is gemaakt, nadat mijn jongste zoon de diagnose ASS (Autisme Spectrum Stoornis) kreeg. Weliswaar in een lichte vorm, maar het maakte mij én Victor ineens veel duidelijk. In dit fotoproject worden de emoties en gevoelens van Victor verbeeld. Wat betekent leven met ASS? Extra uitdagend omdat autisme een stoornis is die niet direct zichtbaar is aan de buitenkant.


Over Marcel

Marcel Borgstijn (1971) is een autonoom fotograaf uit Culemborg. Lid van Fotoclub Lek en Licht en Fotografen Collectief Visie+ en ik volg mentoraten. Vind het heerlijk om door fotoboeken te bladeren of online portfolio’s te bekijken. En als de tijd ontbreekt om zelf foto’s te maken, ben ik er wel over aan het nadenken. Altijd op zoek naar manieren om de beelden in mijn hoofd vorm te geven. Ik werk het liefst aan langdurige projecten die dichtbij mezelf liggen en waar ik verdieping in kan vinden.

Meer over Marcel kun je lezen via de website www.borgstijn.nl


Terug naar het overzicht