Welkom bij donkerekamers.nl

Het fotoblog waar het gaat over hoe foto’s ontstaan

Of zoals het verwoord wordt op de ‘Over‘-pagina: Een foto ontstaat in de donkere kamer. Of dit nu analoog is, of via de digitale weg, het gevangen beeld wordt zichtbaar. Maar een foto ontstaat allereerst natuurlijk in die andere donkere kamer, jouw grijze massa.

Iedere week probeer ik een nieuwe post te plaatsen. Dat lukt niet altijd en daar wil ik ook niet te strak aan vasthouden. Het moet wel leuk blijven! Tot op heden stuur ik om de twee weken een nieuwsbrief uit met de laatste posts. Tof als je je inschrijft. Wil je liever eerst lezen wat er in de afgelopen nieuwsbrieven allemaal te vinden was? Dat kan ook. Lees hier het hele nieuwsbrievenarchief.

Die wekelijkse post. Die schrijf ik over zaken die me opvallen. Of zaken waarbij ik vragen stel. Of die dingen die je normaal op de automatische piloot doet. Waar je zoveel meer uit kunt halen als je er maar over nadenkt.

Donkere Kamers is mijn hobbyproject. Maar met jouw bijdrage wordt het alleen maar interessanter. Heb je dus leuke ideeën, laat het me weten. Wil je zelf iets bijdragen op dit blog? Een gastblog schrijven? Tuurlijk. Laat horen wat in je gedachte hebt en neem dan ook even contact op.

Wil je weten wie ik ben? Bekijk dan de Over pagina of ga direct naar mijn persoonlijke portfolio.

Hier wat posts om mee te beginnen:

Leees de interviews die ik met andee fotografen heb in ‘De Donkere Kamers van…
Of begin door eens rond te neuzen in het overzicht van alle posts tot nu toe.

Veel plezier op donkerekamers.nl