Jezelf verliezen in fotoboeken en fotomagazines

  Fotoboeken en fotomagazines. Wie heeft daar nu geen interesse in? Of je nu je technische kennis wilt vergroten, op de hoogte wilt blijven van nieuwe apparatuur of om inspiratie op te doen en te genieten van prachtig fotowerk, je vind het allemaal in fotoboeken of fotomagazines. Eén van de mooiste plekken om jezelf te verliezen!

  Enige probleem is dat je erg selectief moet zijn in welke boeken of magazines je aanschaft. Of je moet over een onuitputtelijk budget beschikken. Aangezien de meeste van ons dat niet hebben, hier een mooie tip om al die mooie boeken en magazines alsnog te kunnen lezen en te genieten van interessante artikelen en mooie fotoprojecten: ISSUU.

  The most compelling content. The best way to read it.

  ISSUU

  ISSUU heeft naar eigen zeggen de grootste collectie gratis-te-lezen publicaties van ongelooflijke uitgevers van over de hele wereld. Klinkt goed hè? Je kunt hier dan ook uren in ronddwalen en als je er niet genoeg van kunt krijgen, er is ook een app beschikbaar waarmee je op je mobiel verder kunt lezen en ontdekken.


  Als je nu niet weet waar je moet beginnen, ik heb een aantal handige collecties gemaakt, Stacks genaamd. Hieronder zie je een voorbeeld van die collecties. Bij ieder tijdschrift dat je ziet, krijg je weer suggesties voor gerelateerde magazines. En zo blijf je, net als bij Spotify, van het ene nummer naar het andere nummer wippen. Voor je het weet is het weer licht. Maar is dat erg?

  Volg deze link om naar mijn ISSUU Stacks te gaan en start gelijk met deze ongelooflijke bron van inspiratie en informatie.

  Ben je zelf nog interessante boeken of magazines tegengekomen op ISSUU? Let me know!